Töihin Tietoarkistoon

Tietoarkistossa työskentelee vakinaisissa tehtävissä 15 henkilöä sekä vaihteleva määrä sijaisia, projektityöntekijöitä, tutkimusapulaisia ja siviilipalvelusmiehiä. Tietoarkisto on Tampereen yliopiston erillinen yksikkö, ja tietoarkistolaiset ovat yliopiston palveluksessa. Työskentely Tietoarkistossa edellyttää muun muassa eri tieteenalojen ja tutkimuksen asiantuntemusta, hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja yhteistyötaitoja.

Avoinna olevista tehtävistä tiedotamme verkkosivujemme Ajankohtaista-osiossa, Tampereen yliopiston avoimissa työpaikoissa sekä erilaisissa sähköisissä rekrytointipalveluissa. Suurin osa avoimeksi tulevista paikoista on määräaikaisia sijaisuuksia ja projektitehtäviä. Tehtävät voivat vaatia ohjelmointikokemusta.

Kesätöihin Tietoarkistoon

Palkkaamme opiskelijoita kesätyöntekijöiksi ja harjoittelijoiksi. Heidän päätehtäviään ovat Tietoarkistoon arkistoitujen kvantitatiivisten ja kvalitatiivisten tutkimusaineistojen käsittely ja dokumentointi. Tehtävien hoidossa ovat eduksi hyvät tietotekniset valmiudet, tilastomatemaattisten ohjelmien käyttökokemus (SPSS) sekä järjestelmällisyys ja huolellisuus. Voimme palkata opiskelijoita myös IT-tuki- ja ohjelmointitehtäviin.

Kesätöihin haluavien kannattaa seurata tiedotteitamme helmi-maaliskuussa.

Siviilipalvelukseen Tietoarkistoon

Tietoarkistossa on myös mahdollista suorittaa siviilipalvelus. Tiedotamme avoimista paikoista siviilipalveluskeskuksen sivuilla ja omalla siviilipalvelussivullamme.

viimeksi päivitetty 2016-12-21