Tietoarkiston esittelyitä, koulutusta ja kursseja

Esittelyt opiskelijoille tai tutkijoille

Tietoarkisto tarjoaa esittelyjä tutkimusaineistojen jatkokäytöstä, pitkäaikaissäilytyksestä ja muista Tietoarkiston peruspalveluista. Tilaa esittely vaikkapa opiskelijoille suunnatulle tutkimusmenetelmäkurssille, tutkijoiden työpajaan tai tieteellisille päiville! Räätälöimme esittelyn sisältöjä tilaajan toiveiden mukaan.

Pienet ryhmät (enintään 20 henkilöä) ovat tervetulleita tutustumaan toimintaamme Tampereelle.
» Tilaa esittely Tietoarkiston tiedottajalta.

Opas- ja esitemateriaalimme kertovat Tietoarkiston toiminnasta tarkemmin.
» Lue lisää

Tietoarkiston Aineistonhallinnan käsikirja tarjoaa datanhallintaan ja aineistojen jatkokäytön varmistamiseen keskittyvää kaikille avointa ohjeistusta.

Koulutusta ja kursseja

Tietoarkiston edustajat antoivat myös maksullista räätälöityä koulutusta asiantuntemusalaltaan Tietoarkisto 2015 -hankkeen aikana. Vastaavaa räätälöityä koulutusta voi edelleen tiedustella Tietoarkistosta.
» Lisätietoja koulutussisällöistä.

Tietoarkisto tiedottaa myös valikoiduista yhteistyökumppaniensa koulutuksista. Näistä esimerkkinä ovat vuotuiset ICPSRn kesäkurssit ja CESSDAn järjestämät tutkimusaineiston hallinnan ja säilyttämisen koulutukset.

Tietoarkiston järjestämät avoimet seminaarit käsittelevät mm. tutkimusaineiston hallintaa, tietosuojaa ja tietoturvaa, tutkittavien informoimista ja aineistojen arkistointia sekä jatkokäyttöä.
» Lisätietoja koulutussisällöistä.

viimeksi päivitetty 2017-03-06