Kulkuohjeet tietoarkistoon

Yhteiskuntatietellinen tietoarkisto sijaitsee osoitteessa Åkerlundinkatu 5 B, Tampereen yliopiston keskustakampuksella Virta-rakennuksessa, joka löytyy Linna-rakennuksen takaa.

» Tietoarkiston sijainti Google Maps -palvelussa
» Tietoarkiston sijainti Fonectan palvelussa
» Tampereen yliopiston toimipisteet ja kampuskartat kartta

Näin pääset meille

Keskustorilta:
Bussit nro 6 (Hermiaan), 9 (Annalaan), 15 (Järvensivulle) tai 40. Jää pois Tampere-talon pysäkillä (toinen pysäkki Yliopistonkadulla, tai Yliopiston pysäkillä linja 9), käänny vasemmalle ja kävele n. 20 metriä seuraavaan risteykseen. Käänny oikealle Åkerlundinkadulle ja jatka Åkerlundinkatua noin 150m. Sisäänkäynti rakennukseen on kulkusuunnassa vasemmalla, toinen tai kolmas ovi molemmat vievät tietoarkistoon. Vahtimestari opastaa tarvittaessa tien neljänteen kerrokseen.
» Tampereen joukkoliikenteen sivut.

Rautatiesemalta (7 min):
Suorin tie asemahallista tietoarkistolle kulkee eteläisen matkakeskustunnelin kautta Tampere-talon opasteita noudattaen. Eteläiseen tunneliin laskeudutaan liukuportaita tai hissillä. Jos olet jo asemahallissa, kulje lipunmyynnin ohi ja käänny vasemmalle tunneliin. Tunnelin päässä liukuovien jälkeen nouse portaat oikealle Ratapihankadulle. Kulje Ratapihankatua hotelli Tornin ohi kunnes tulet T-risteykseen. Risteyksessä vasemmalle jatkuva tie on Åkerlundinkatu. Tietoarkisto sijaitsee punavalkoisessa rakennuksessa Tullintorin kauppakeskusta ja pysäköintitaloa vastapäätä, neljännessä kerroksessa.

Linja-autoasemalta (10 min):
Kulje Vuolteenkatua ylös, rautatiesillan yli Kanslerinrinteen valoristeykseen. Ylitä tie ja jatka n. 20m ja käänny vasemmalle Sumeliuksenkadulle. Jatka Sumeliuksenkatua alas ja käänny seuraavassa risteyksessä oikealle. Ovi tietoarkistoon on heti ensimmäinen oikealla. Tietoarkisto on neljännessä kerroksessa.

Autolla tullessasi seuraa Tampere-talon opasteita. Åkerlundinkadulta pääset ajamaan pysäköintitaloon. Alueella on myös maksullisia kadunvarsipaikkoja.

Tampere-Pirkkalan lentokentältä pääset Tampereelle joko taksilla, bussilinjalla 1A tai Ryanairin lennoilta Tokeen liikenteen bussilla (ks. lentokentän liikenneyhteydet). Bussilla tullessasi jää pois rautatie- tai linja-autoasemalla ja katso asianmukaiset kulkuohjeet ylempää. Bussimatka kestää noin 35-40 minuuttia, taksimatka noin 20 minuuttia.

viimeksi päivitetty 2017-06-27