Tietoarkiston uutiskirjeen käytännöt

Uutiskirjeen nimi on FSDLISTA ja se lähetetään osoitteesta fsdlista@uta.fi

Uutiskirjettä (entinen FSD:n postituslista) käytetään vain Tietoarkiston toimintaan liittyvien asioiden tiedottamiseen. Viesteissä kerrotaan esimerkiksi uusista aineistoista, julkaisuista, palveluista ja Tietoarkiston järjestämistä tapahtumista.

Listalle liittyminen

Liittymisviesti käsitellään koneellisesti, joten on tärkeää, että noudatat näitä ohjeita. Listalle liitytään lähettämällä sähköpostiviesti osoiteeseen: listserv@uta.fi

Viestin otsikolla ei ole mitään väliä. Viestin ensimmäisen rivin tulee olla: SUBSCRIBE FSDLISTA Etunimi Sukunimi, missä Etunimi ja Sukunimi ovat oma etunimesi ja sukunimesi.

Tämän jälkeen saat listalta tervetuloviestit. Viestien saapuminen saattaa kestää jonkin aikaa, mutta jos sinusta tuntuu ettei liittyminen onnistunut, ota yhteyttä listan ylläpitäjään.

Listalta eroaminen

Eroamisviesti käsitellään koneellisesti, joten on tärkeää, että noudatat näitä ohjeita. Listalta erotaan lähettämällä sähköpostiviesti osoiteeseen: listserv@uta.fi

Viestin otsikolla ei ole mitään väliä. Viestin ensimmäisen rivin tulee olla SIGNOFF FSDLISTA

Tämän jälkeen saat viestin, jossa kerrotaan, että sinut on poistettu listalta. Viestin saapuminen saattaa kestää jonkin aikaa, mutta jos näyttää ettei eroaminen onnistunut, ota yhteyttä listan ylläpitäjään.

Viestien lähettäminen

FSDLISTA on uutiskirje; listalle liittyneet eivät siis voi lähettää sinne omia viestejään.

Jos kuitenkin lähetät viestin listan osoitteeseen fsdlista@uta.fi, saat vastuksen, jossa kerrotaan, että viesti on toimitettu listan ylläpitäjälle hyväksyttäväksi, eikä viesti ilmaannu listalle.

Jos sinulla on asia, jonka välttämättä haluaisit välittää listalle, ota yhteyttä listan ylläpitäjään tai osoitteeseen fsd ( at ) tuni.fi.

Listan ylläpitäjän tavoittaminen ongelmatilanteissa

Listan ylläpitäjälle voi lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen: owner-fsdlista@uta.fi

Listan arkisto

Tietoarkiston uutiskirjeen (FSDLISTAn) vanhat viestit ovat luettavissa arkistosta. Arkistossa ei ole ennen vuoden 2005 huhtikuuta lähetettyjä viestejä. Lukeakseen arkistoituja viestejä ei tarvitse olla listan jäsen.