Tietoarkisto palvelee

Tutkimusaineistojen arkistointiin ja jatkokäyttöön suoranaisesti liittyvien perustehtäviensä ohella tietoarkisto tarjoaa myös useita muita palveluita tutkijoille, opiskelijoille ja kaikille erityisesti tutkimusaineistoihin liittyvistä kysymyksistä kiinnostuneille. Palvelumme ovat maksuttomia.

Aineistojen arkistointi

» Arkistoinnin edut
» Minkälaisia aineistoja arkistoidaan?
» Käytännön toimenpiteet
» Arkistoinnin ja käytön termit
» Aineistojen kuvailu tietoarkistossa
» Aineistokuvailun DDI-formaatti
» Ehdota aineistoa arkistoitavaksi
» Arkistointilomakkeet

Tietopalvelut

Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto neuvoo ja auttaa tutkimusaineistojen haussa ja käytössä. Pääpaino on tietoarkiston kotimaisissa tutkimusaineistoissa, mutta ohjaamme myös ulkomaisten aineistojen lähteille. Kaikkien tieteenalojen edustajat ovat tervetulleita hyödyntämään palveluitamme, vaikka Tietoarkiston perinteinen erityisosaaminen on kohdistunut laajasti ymmärrettynä yhteiskuntatieteisiin. Tietopalvelu on maksutonta. Autamme myös itsenäisessä tiedonhaussa.
» Kysy, autamme mielellämme! Lue lisää

Yhteistyötahot

Tietoarkiston asiantuntijat ovat kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoituneita ammattilaisia. Yhteistyötahojemme kanssa pyrimme edistämään tieteen- ja tutkimuksen avoimuutta, ja tarjoamaan asiakkaillemme ajankohtaista tietoa saatavilla olevista palveluista.
» Lue lisää

viimeksi päivitetty 2018-04-24