Palveluportaali Aila - lataukset

Lataa dataa Ailasta

Palveluportaali Ailassa Tietoarkistoon tallennetut tutkimusaineistot ovat maksutta rekisteröityneiden asiakkaiden saatavilla kunkin aineiston käyttöehtojen mukaisesti.

Ailassa on noin 1300 aineistoa, joista parisataa on kvalitatiivisia. Rekisteröityneitä käyttäjiä on kaikista suomalaisista yliopistoista ja ammattikorkeakouluista, yhteensä noin 3000. Kymmenisen prosenttia Ailan käyttäjistä on ulkomaalaisia.

Avaa Aila

CESSDA ERIC - Consortium of European Social Science Data Archives

CESSDA ERIC partneri

CESSDA ERIC (Consortium of European Social Science Data Archives) on eurooppalaisten yhteiskuntatieteellisten tietoarkistojen muodostama tutkimusinfrastruktuuri. Suomi on CESSDAn kumppani ja Tietoarkisto osallistuu CESSDAn tarjoamien palveluiden tuottamiseen.

CESSDA tarjoaa kansainväliselle tiedeyhteisölle maksuttomia tutkimusdatan arkistointi-, hallinta- ja saatavuuspalveluja sekä arkistointi- ja aineistonhallintakoulutusta.

Lue lisää

Suomen tietoarkisto

Tietoarkisto

Tietoarkisto on tutkimuksen ja opetuksen valtakunnallinen palveluinfrastruktuuri. Se arkistoi ja välittää sähköisiä tutkimusaineistoja tutkimukseen, opetukseen ja opiskeluun. Kaikki palvelut ovat maksuttomia.

Tietoarkisto edistää tieteen avoimuutta, läpinäkyvyyttä, tiedon kumuloitumista ja olemassa olevan tiedon tehokasta tutkimuskäyttöä. Tietoarkisto on ensimmäinen organisaatio Suomessa, jolle on myönnetty luotettavan pitkäaikaissäilyttämisen Data Seal of Approval (DSA) -sertifikaatti.

Lue lisää Tietoarkistosta

  • Palveluportaali Aila

    Tutustu, selaa, hae, rekisteröidy ja lataa tutkimusaineistot käyttöösi Ailasta.

  • CESSDA ERIC partneri

    CESSDA tarjoaa kansainvälistä aineistopalvelua ja koulutusta.

  • Tietoarkisto

    on tutkimuksen ja opetuksen valtakunnallinen palveluinfrastruktuuri.

Ajankohtaista »

Aineiston avaajan muistilista

Lue lisää


Sovelluskehittäjä Tietoarkistoon

Lue lisää


Tietomillin etusivulla juhlitaan 100-vuotiasta Suomea

Lue lisää

Partners Tampereen yliopisto DDI Alliance CESSDA ERIC dsa_logo