Palveluportaali Aila - lataukset

Lataa dataa Ailasta

Palveluportaali Ailassa Tietoarkistoon tallennetut tutkimusaineistot ovat maksutta rekisteröityneiden asiakkaiden saatavilla kunkin aineiston käyttöehtojen mukaisesti.

Ailassa on noin 1200 aineistoa, joista yli tuhat on kvantitatiivisia. Rekisteröityneitä käyttäjiä on lähes kaikista suomalaisista yliopistoista ja ammattikorkeakouluista, yhteensä yli 2400. Kymmenisen prosenttia Ailan käyttäjistä on ulkomaalaisia.

Avaa Aila

CESSDA - Consortium of European Social Science Data Archives

CESSDAn palveluntuottaja

CESSDA (Consortium of European Social Science Data Archives) on eurooppalaisten yhteiskuntatieteellisten tietoarkistojen muodostama tutkimusinfrastruktuuri. Suomi on CESSDAn jäsen ja Tietoarkisto CESSDAn Suomen kansallinen palveluntuottaja.

CESSDA tarjoaa kansainväliselle tiedeyhteisölle maksuttomia tutkimusdatan arkistointi-, hallinta- ja saatavuuspalveluja sekä arkistointi- ja aineistonhallintakoulutusta.

Lue lisää

Suomen tietoarkisto

Tietoarkisto

Tietoarkisto on tutkimuksen ja opetuksen valtakunnallinen palveluinfrastruktuuri. Se arkistoi ja välittää sähköisiä tutkimusaineistoja tutkimukseen, opetukseen ja opiskeluun. Kaikki palvelut ovat maksuttomia.

Tietoarkisto edistää tieteen avoimuutta, läpinäkyvyyttä, tiedon kumuloitumista ja olemassa olevan tiedon tehokasta tutkimuskäyttöä. Tietoarkisto on ensimmäinen organisaatio Suomessa, jolle on myönnetty luotettavan pitkäaikaissäilyttämisen Data Seal of Approval (DSA) -sertifikaatti.

Lue lisää Tietoarkistosta

Ajankohtaista »

CESSDA etsii uutta johtajaa

Lue lisää


Aila-aineistoseminaari

Lue lisää ja ilmoittaudu


Laki ja humanistinen tutkimus

Lue lisää ja ilmoittaudu

Partners Tampereen yliopisto DDI Alliance CESSDA dsa_logo