Tietoarkiston toimintaa voit kätevimmin seurata tiedotteista, uutiskirjeestä ja Tietoarkisto-lehdestä.

Tietoja uusista aineistoista ja toiminnastamme saat myös Facebook-sivuilta, Twitteristä ja RSS-syötteestä. Uudet tiedotteet, blogit ja artikkelit sekä seminaarit ja muut tapahtumat löydät verkkosivujen ajankohtaista-osiosta.

TapahtumatTietoarkisto tieteellisillä päivillä

Tietoarkisto esittelee palvelujaan syyskauden tieteellisissä seminaareissa. Tervetuloa tutustumaan!

Nuorisotutkimuspäivät 5.11. Helsingin yliopiston päärakennus

Kasvatustieteen päivät 15.11. Tampereen yliopiston päätalon pääaula

Sukupuolen tutkimuksen päivät 22.11. Åbo Akademi, Educarium (EDU1)

Tietoarkistoblogi

Tietoarkiston uudet käyttäjäystävälliset verkkosivut toimivat myös mobiilissa.

Eri asiakasryhmät löytävät palvelut helposti jo etusivun linkkien avulla. Kaikki keskeiset Tietoarkiston tarjoamat palvelut on nostettu esiin etusivulle.

Tietoarkiston IT-palveluasiantuntija, verkkouudistusta luotsannut Tuomas J. Alaterä kertoo blogissaan tavoitteista, joihin uusien verkkosivujen on määrä vastata.

Tietoarkistoblogi

Tietoarkisto-lehti

Tietoarkisto-lehti on Tietoarkiston verkkotiedotuslehti, jonka syksyn erikoisnumero ilmestyy myös painettuna.

Lehdessä on artikkeleita ja uutisia tutkimus- ja arkistotoiminnan eri alueilta. Ilmestymisestä tiedotetaan uutiskirjeessämme.

Painetun lehden voi tilata maksutta osoitteesta fsd ( at ) uta.fi.

Tietoarkisto-lehti

Tietoarkiston uutiskirje

Tilaa Tietoarkiston uutiskirje! Saat tietoa Tietoarkiston toiminnasta ja uusista aineistoista. Uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa sähköpostissa nimellä: FSDLISTA@uta.fi.

Liity listalle lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen:
listserv@uta.fi. Viestin ensimmäisen rivin tulee olla SUBSCRIBE FSDLISTA Etunimi Sukunimi

Liittymisestä ja listan käyttämisestä on erillinen ohje. Voit myös lähettää liittymispyynnön sähköpostilla suoraan Tietoarkiston toimistoon osoitteeseen fsd ( at ) uta.fi.

Uutiskirjeen arkistossa FSD:n postituslistaa voi selata ja lukea huhtikuusta 2005 lähtien. Tätä vanhempia viestejä ei ole arkistoitu.

Aikajana