Tietoarkiston toimintaa voit kätevimmin seurata tiedotteista, uutiskirjeestä ja Tietoarkisto-lehdestä.

Tietoja uusista aineistoista ja toiminnastamme saat myös Facebook-sivuilta, Twitteristä ja RSS-syötteestä. Uudet tiedotteet, blogit ja artikkelit sekä seminaarit ja muut tapahtumat löydät verkkosivujen ajankohtaista-osiosta.

Tietoarkistoblogi

Puolueohjelmissa riittää pohdittavaa

Onko puolueiden kannoissa merkittäviä eroja vai ajavatko kaikki samaa? Kiinnostaako jokin aihealue erityisesti? Mitä mieltä puolueet ovat esim. ympäristöstä, kulttuurista tai maahanmuutosta?

Tietoarkistossa työskennellyt tutkimusapulainen Katri Laiho kertoo blogissaan, että vastauksia näihin kysymyksiin voi lähteä etsimään POHTIVAsta eli Poliittisten ohjelmien tietovarannosta, jonne on koottu suomalaisten puolueiden ohjelmia ja poliittisia tekstejä.

Tietoarkistoblogi

Tietoarkisto-lehti

Tietoarkisto-lehti on Tietoarkiston verkkotiedotuslehti, jonka syksyn erikoisnumero ilmestyy myös painettuna.

Lehdessä on artikkeleita ja uutisia tutkimus- ja arkistotoiminnan eri alueilta. Ilmestymisestä tiedotetaan uutiskirjeessämme.

Painetun lehden voi tilata maksutta osoitteesta fsd ( at ) tuni.fi.

Tietoarkisto-lehti

Tietoarkiston uutiskirje

Tilaa Tietoarkiston uutiskirje! Saat tietoa Tietoarkiston toiminnasta ja uusista aineistoista. Uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa sähköpostissa nimellä: FSDLISTA@uta.fi.

Liity listalle lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen:
listserv@uta.fi. Viestin ensimmäisen rivin tulee olla SUBSCRIBE FSDLISTA Etunimi Sukunimi

Liittymisestä ja listan käyttämisestä on erillinen ohje. Voit myös lähettää liittymispyynnön sähköpostilla suoraan Tietoarkiston toimistoon osoitteeseen fsd ( at ) tuni.fi.

Uutiskirjeen arkistossa FSD:n postituslistaa voi selata ja lukea huhtikuusta 2005 lähtien. Tätä vanhempia viestejä ei ole arkistoitu.

Aikajana