TapahtumatTietoarkisto tieteellisillä päivillä

Tietoarkisto esittelee palvelujaan syyskauden tieteellisissä seminaareissa. Tervetuloa tutustumaan!

Nuorisotutkimuspäivät 5.11. Helsingin yliopiston päärakennus

Kasvatustieteen päivät 15.11. Tampereen yliopiston päätalon pääaula

Sukupuolen tutkimuksen päivät 22.11. Åbo Akademi, Educarium (EDU1)

Tietoarkistoblogi

Suomenkielisten tutkimusaineistojen kuvailujen kääntäminen englanniksi kuuluu Tietoarkiston palveluihin.

Tietoarkisto tarjoaa asiakkailleen englanniksi aineistojen kuvailut ja kvantitatiiviset tutkimusaineistot.

Tutkimusamanuenssi Henri Ala-Lahti ja tutkimusapulainen Niko Koski kertovat blogikirjoituksessaan Tietoarkistossa tehtävän käännöstyön erityispiirteistä. Ilmaisutavan puolesta työ sijoittuu asiatekstien tiukempaan päähän, sillä käännösten luotettavuus on avainasemassa, kun tutkijat tekevät niiden pohjalta johtopäätöksiä.

Tietoarkistoblogi

Tietoarkisto-lehti

Tietoarkisto-lehti on Tietoarkiston verkkotiedotuslehti, jonka syksyn erikoisnumero ilmestyy myös painettuna.

Lehdessä on artikkeleita ja uutisia tutkimus- ja arkistotoiminnan eri alueilta. Ilmestymisestä tiedotetaan uutiskirjeessämme.

Painetun lehden voi tilata maksutta osoitteesta fsd ( at ) uta.fi.

Tietoarkisto-lehti

Tietoarkiston uutiskirje

Tilaa Tietoarkiston uutiskirje! Saat tietoa Tietoarkiston toiminnasta ja uusista aineistoista. Uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa sähköpostissa nimellä: FSDLISTA@uta.fi.

Liity listalle lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen:
listserv@uta.fi. Viestin ensimmäisen rivin tulee olla SUBSCRIBE FSDLISTA Etunimi Sukunimi

Liittymisestä ja listan käyttämisestä on erillinen ohje. Voit myös lähettää liittymispyynnön sähköpostilla suoraan Tietoarkiston toimistoon osoitteeseen fsd ( at ) uta.fi.

Uutiskirjeen arkistossa FSD:n postituslistaa voi selata ja lukea huhtikuusta 2005 lähtien. Tätä vanhempia viestejä ei ole arkistoitu.

Aikajana